• KC Ikke Ook | Soetendaalseweg 68-70, 3036 ET Rotterdam | Tel: 010 465 96 53

Opvangvormen

Babyopvang

Op het kinderdagverblijf vangen wij kinderen op in leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. De baby’s worden opgevangen in de babygroep met allerlei kinderen van dezelfde leeftijd. Baby’s houden van rust, reinheid en regelmaat. Wij houden bij de baby’s het ritme van wat het kind thuis gewend is aan.

Peuteropvang

KC Ikke Ook biedt naast vaste dagen opvang ook flexopvang. Flexopvang betekend dat u een aantal dagen per maand afneemt. Deze dagen zijn flexibel in te zetten over de maand. U heeft bijvoorbeeld 8 dagen per maand. De ene week geeft u aan dat u maar 1 opvang dag nodig heeft en de week erna 3 dagen. Zo verdeeld u de dagen over de weken in de maand. Flexopvang is handig voor ouders/ verzorgers die werken met een continu roosters. Het uurtarief van flexopvang in 2019 is € 8,59 per uur.

Buitenschoolse Opvang

Op de buitenschoolse opvang vangen wij kinderen op in de leeftijd van 4 – 13 jaar. De kinderen zijn al veel zelfstandiger, dan in de peuterleeftijd. De jongste kinderen (4 – 7 jaar) worden nog veel begeleidt door de pedagogisch medewerksters van de groep. De oudere kinderen kunnen dingen al veel zelfstandiger.

Wil je meer te weten komen over al onze opvangvormen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Benieuwd hoe Ikke Ook er van binnen uitziet?
 
Loop mee met onze virtuele rondleiding!

Kinderen leren om op een gezonde en verantwoorde manier te leven?

Bij de locatiemanager van Ikke Ook kunt u altijd vrijblijvend terecht voor een rondleiding, vragen en informatie. Ook kan de locatiemanager u begeleiden met het gehele proces van de inschrijving en de kinderopvangtoeslag.